Home TOP NEWS Να πάρει ξανά το “όπλο” του ο Κάκου!

Να πάρει ξανά το “όπλο” του ο Κάκου!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής μετά το “καυτό” του ξεκίνημα σε Κύπρο και Ευρώπη, στα τελευταία παιχνίδια έκανε μια μικρή αποχή από το σκοράρισμα και σίγουρα θέλει άμεσα να αρχίσει να βρίσκει ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.


Την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς ο Διεθνής Κύπριος επιθετικός, είχε μια “χρυσή” ευκαιρία να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, όμως δεν τα κατάφερε, ωστόσο κατάφερε να πιστωθεί την ασίστ στο γκολ του Σεμέδο που άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την ανατροπή και τη νίκη.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΖ ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον “Κάκου” και σίγουρα θα επιδιώξει να κάνει αυτό που δεν έκανε εδώ και τρία παιχνίδια με ΑΕΛ, Άρη και Δόξα, δηλαδή να σκοράρει.

Μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Ζακακίου θα ακολουθήσουν τα πολύ μεγάλα παιχνίδια με Πάφο FC, ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση και σίγουρα ο Κακουλλής θα θέλει να πάει σε αυτά “ζεστός” για να μπορέσει να δώσει με την σειρά του τις απαραίτητες βοήθειες στην ομάδα μας για να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλει.