Home TOP NEWS «Εργαλείο» στα χέρια της διοίκησης ο γίγαντας Λαός, της στέλνει αδιαπραγμάτευτο μήνυμα!

«Εργαλείο» στα χέρια της διοίκησης ο γίγαντας Λαός, της στέλνει αδιαπραγμάτευτο μήνυμα!


H πρόσφατη ενημέρωση που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε ότι αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. 9200 ΟΜΟΝΟΙΑτες έχουν κλείσει τη θέση τους στην κερκίδα της ομάδας στους φετινούς εντός έδρας αγώνες.

Είναι αριθμός ο οποίος αποτελεί ταβάνι στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και το οποίο μόνο η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της μπορούν να ξεπεράσουν.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη υπεροχή μας σε όγκο οπαδών, τα ωφέλη που μπορεί να καρπωθεί η ομάδα, παρουσιάζοντας αυτούς τους αριθμούς, ήδη άρχισαν να φαίνονται.

Έκλεισε και ανακοινώθηκε μία τεράστια χορηγική συνεργασία, με την Νovibet να μπαίνει στο Κυπριακό παζάρι, διαφημιζόμενη στη φανέλα της πολυπληθέστερης ομάδας του νησιού. Το οικονομικό ώφελος, μέσα από τη συγκεκριμένη τριετή συμφωνία, είναι τεράστιο.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συμφωνία με την Primetel. Πλέον όσοι ενδιαφέρονται να βάλουν υπό τη σκέπη τους το ποδοσφαιρικό προϊόν που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι αναγκασμένοι να αρχίσουν τη διαπραγμάτευση τους από το ποσό που λαμβάνει η πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα σήμερα. Είναι το Αποέλ το οποίο επωφελείται ετησίως με ένα ποσό ύψους περίπου 3 εκατομμυρίων Ευρώ από τη CableNet.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δημιουργήσει διαφορά από τις Κυπριακές ομάδες σε όλους τους τομείς. Είναι ένας οργανισμός που αποπνέει υγεία οικονομικά. Δουλεύει με επαγγελματισμό στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και με την πρόσληψη Γιάνσον μπήκαν τα πράγματα σε έναν διαφορετικό δρομο, πιο ορθολογικό και τα αποτελέσματα σύντομα θα φανούν.

Επικοινωνιακά η διαφορά με τους υπόλοιπους φαίνεται, αφού το συγκεκριμένο τμήμα είναι πλαισιωμένο με επαγγελματίες του χώρου και η δουλειά τους βγαίνει καθημερινά. Είναι δε η μοναδική ομάδα η οποία παρουσιάζει στον κόσμο της, τη δική της τηλεοπτική εκπομπή.

Είναι στο πλάνο η δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου, με τη διοίκηση να έχει οριοθετήσει χρονικά αυτό της το στόχο για την επόμενη πενταετία.

Όλα αυτά μόνο ικανοποίηση θα πρέπει να προκαλούν στον κόσμο κι αν αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ακόμα καταφέρει να εδραιωθεί ως η κορυφαία στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι εξαιρετικά ευχάριστο το γεγονός ότι βλέπουμε πως και αυτό αποτελεί, για όσους δουλεύουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Το νούμερο των 9200 διαρκείας είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί, όταν υλοποιηθεί το όραμα του ιδιόκτητου γηπέδου και όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταστεί ξανά η ποδοσφαιρική υπερδύναμη του νησιού.

Το νούμερο των 9200 διαρκείας είναι το πιο δυνατό μήνυμα στη διοίκηση για να συνεχίσει να δουλεύει με πείσμα και χωρίς εκπτώσεις, ώστε να γιγαντώσει την ομάδα που όλος αυτός ο κόσμος λατρεύει και είναι πιστά στο πλευρό της.