Home TOP NEWS Η πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ και η αναφορά Γέσπερ

Η πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ και η αναφορά Γέσπερ


Σκόραρε ξανά στο παιχνίδι με την ΑΕΖ ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Ήταν το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα σε 7 αγώνες και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του πίνανα των σκόρερ μαζί με τον Φραν Σολ της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Κύπριος επιθετικός μας τα πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα, δείχνει να ανταποκρίνεται στο βάρος που έβαλε στην πλάτη του φέτος, ως ο βασικός κεντρικός επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σπάσει όλα τα προσωπικά του ρεκόρ στη χρονιά που διανύουμε, ενώ έβαλε πλώρη και για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Έκανε χθες βράδυ ειδική αναφορά στον Κακουλλή ο Γιάνσον. Όταν ρωτήθηκε ο Σουηδός για τον λόγο που δεν ήρθε άλλος επιθετικός στην ομάδα είπε: «Πιστεύω πως όταν βλέπω την προοπτική ενός ποδοσφαιριστή πρέπει να τον πιστώνω. Για παράδειγμα ο Κακουλλής για να τον βελτιώσουμε πρέπει να του δώσουμε χρόνο συμμετοχής. Κάποιοι πρέπει να παίζουν και να παίρνουν χρόνο. Αυτό που θέλω να πω στον Κακουλλή είναι πως φέτος τον περιμένω να είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος».