Home TOP NEWS Έρχονται παιχνίδια που καθορίζουν πολλά

Έρχονται παιχνίδια που καθορίζουν πολλά


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να μέμφεται μόνο τον εαυτό της για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται σήμερα στη κορυφή της βαθμολογίας. Οι απώλειες με Καρμιώτισσα και ΑΕΖ είναι αδικαιολόγητες. Σίγουρα και το παιχνίδι με την ΑΕΛ έπρεπε να κερδιθεί.

Παρά τα σημαντικά στραβοπατήματα ωστόσο, είναι πολύ κοντά στην πρώτη θέση. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, έχοντας βέβαια και 4 ομάδες πιο πάνω από εμάς που ισοβαθμούν. Οπότε η έκτη θέση στην οποία βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα δεν λέει απολύτως τίποτα.

Το θέμα είναι τι θα καταφέρει να κάνει από δω και μπρος. Έρχονται 4 διαδοχικά παιχνίδια με ομάδες που φιλοδοξούν για διακρίσεις στο πρωτάθλημα και ίσως αυτά κρίνουν το μέλλον μας και τους στόχους μας φέτος.

Θυμίζουμε πως με την επιστροφή από τη διακοπή θα πάμε στην Πάφο για να παίξουμε με την τοπική ομάδα. Aκολουθούν δύο εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ και Απόλλωνα και μετά πάμε στο «Παπαδόπουλος».

Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα μας και τώρα είναι που καλούμαστε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα και την ποιότητα αλλά και το βάθος μας.