Home TOP NEWS Η αχίλλειος πτέρνα δύο χρονιές και η…. δουλειά που χρειάζεται να κάνει...

Η αχίλλειος πτέρνα δύο χρονιές και η…. δουλειά που χρειάζεται να κάνει ο Αυγουστή

Είναι καλά να είσαι επιθετική ομάδα, είναι στα συν που έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 17τέρματα, ωστόσο είναι σημαντικό να βελτιώσει και τους αριθμούς της στην άμυνα για να μπορέσει να ελπίζει σε διάκριση στις εγχώριες διοργανώσεις.


Σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή δέχθηκε συνολικά 10 γκολ, δηλαδή, μέσος όρος 1,5 γκολ σε κάθε παίχνιδι, ενώ αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι ότι τα περισσότερα τέρματα ήρθαν με διαφορετικούς τρόπους.

Οι πιο πάνω αριθμοί δείχνουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ιδιαίτερη βελτίωση στα παιχνίδια κυρίως με ομάδες που την παίζουν ανοικτά, καθώς τα έξι γκολ από τα δέκα γκολ τα δέχθηκε σε δύο αγώνες με την Καρμιώτισσα και την ΑΕΖ, ομάδες που έπαιξαν ανοικτά την ομάδα μας.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ τις τελευταίες σεζόν και μετά τον Χένινγκ Μπεργκ, πέρασαν τρεις προπιονητές, οι Νιλ Λένον, Γιανίκ Φερέρα, ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο κάθεται στον πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν την λύση για να διορθώσουν και να σουλουπώσουν την πράσινη άμυνα.

Την περσινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε 42γκολ, πρόπερσι δέχθηκε 38γκολ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να την δούμε να τερματίζει στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

Σίγουρα είναι κάτι που προβληματίζει τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του και θα πρέπει άμεσα να βρουν το κουμπί και να διορθώσει τα κακώς έχοντα κείμενα, καθώς με τέτοιους αριθμούς και τέτοιες αμυντικές συμπεριφορές δεν θα μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να ελπίζει σε διάκριση.