Home TOP NEWS Ξανά διψήφιος ο αριθμός των απόντων..

Ξανά διψήφιος ο αριθμός των απόντων..


Με διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών να απουσιάζουν από το «Ηλίας Πούλλος», η ομάδα θα προπονείται αυτές τις μέρες, έχοντας μπροστά της τον δύσκολο αγώνα με τη Πάφο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το τεχνικό τιμ ανεβάζει κάποιους παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Η διακοπή έρχεται σε ένα καλό χρονικό σημείο για κάποιους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνο για να ανεβάσουν την ετοιμότητα τους, από την άλλη ωστόσο θα πρέπει ο Σωφρόνης να δουλέψει για πολλές μέρες για τον σημαντικό αγώνα, χωρίς πολλούς από τους βασικούς του.

Ανδρόνικος Κακουλλής, Ιωάννης Κούσουλος, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανταμ Λανγκ Καριμ Ανσαριφάρντ, Γουίλι Σεμέδο, Μορέτο Καάαμα, Φρανσίς Ουζόχο έφυγαν ήδη, ενώ είναι και κάποιοι νεαροί που πήραν κλήση και θα απουσιάσουν.

Εντός της ημέρας θα ενημερώσει η ομάδα αναλυτικά για τις κλήσεις των ποδοσφαιριστών της και θα δούμε και το πρόγραμμα τους μέσα στις επόμενες μέρες. Ασφαλώς η έγνοια όλων είναι να επιστρέψουν πίσω στο Γέρι και να είναι όλοι υγιείς.

Θα είναι μία δύσκολη περίοδος για προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι η ομάδα που επηρεάζεται περισσότερο από κάθε άλλη στις διακοπές για Εθνικές. Είναι βέβαια θετικό το γεγονός ότι το παιχνίδι μας είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 23 του μηνός και θα έχει έτσι η ομάδα να προπονηθεί πλήρης για το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης».