Home TOP NEWS Έντονα ενοχλημένοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Έντονα ενοχλημένοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Έντονα ενοχλημένοι είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την στάση που επέδειξε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού κι αυτό φάνηκε και μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα μας και την έδωσε στο φως της δημοσιότητας σήμερα το πρώι.


Η Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα από την ανακοίνωση της χαρακτήρισε μεταξύ άλλων αδιανόητο τον τρόπο που η Επιτροπή χειρίστηκε ένα τόσο σοβαρό θέμα, σχετικά με τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από το Σάββατο το βράδυ με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματικότητα. Η όλη ιστορία συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες, με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα και τον τρόπο που χειρίστηκε η Επ. Δεοντολογία και Προστάσιας του Αθλητισμού ένα τόσο λεπτό ζήτημα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως έχουν δίκαιο να φωνάζουν ενώ και μέσα από την πρωινή ανακοίνωση σημειώθηκε χαρακτηριστικά ότι κάποιοι λειτούργησαν με “ελαφρότητα, προχειρότητα και ανευθυνότητα” και έτσι έγινε έρμαιο στις ορέξεις του καθενός η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού, με την μεγαλύτερη μάζα οπαδών.