Home TOP NEWS Τώρα είναι που πρέπει να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη

Τώρα είναι που πρέπει να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη

Τρία ντέρμπι έδωσε μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ στο φετινό πρωτάθλημα στα οποία κατάφερε να μαζέψει συνολικά πέντε από τους εννέα διαθέσιμους βαθμούς σε αυτά. Νίκησε τον Αποέλ στην 3η αγωνιστική, στην 4η αγωνιστική εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΛ και στην 5η πήρε τον βαθμό στο παιχνίδι με τον Άρη.


Σίγουρα θα θέλαμε μεγαλύτερη συγκομίδη, αφού η ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να πάρει και το τρίποντο με την ΑΕΛ, ωστόσο και οι 5βαθμοί σε τρία μάλιστα μαζεμένα ντέρμπι δεν είναι καθόλου άσχημος απολογισμός.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει πρόγραμμα “βουνό” με τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Πάφο FC, την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση και σε αυτά η ομάδα μας θα πρέπει να βγάλει χαρακτήρα, αποφασιστικότητα και να δείξει ότι μπορεί για το καλύτερο.

Η σειρά των παιχνιδιών είναι μια καλή ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και παράλληλα με τους βαθμούς που θα πάρει που ελπίζουμε να είναι αρκετοί να μπορέσει να καλύψει και το χαμένο έδαφος από τις απρόσμενες απώλειες που είχε με Καρμιώτισσα και ΑΕΖ.