Home TOP NEWS Τριήμερο για ξεκούραση και για ανάσες και μετά… φουλ για Πάφο!

Τριήμερο για ξεκούραση και για ανάσες και μετά… φουλ για Πάφο!

Με αρκετές απουσίες συνεχίζονται αυτό το διάστημα οι προπονήσεις της ομάδας και η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με την Πάφο FC το οποίο είναι ορισμένο να γίνει στις 22 Οκτωβρίου στο “Στέλιος Κυριακίδης”.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στο “Ηλίας Πούλλος” προγράμματισε φιλικό παιχνίδι το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή και σε αυτό αναμένεται ο Σωφρόνης Αυγουστή να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του.

Μετά την φιλική αναμέτρησης της Παρασκευής (13/10) θα παραχωρηθεί τριήμερο (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) ρεπό στους ποδοσφαιριστές μας για να ξεκουραστούν και να πάρουν μερικές ανάσες κι ακολούθως θα επιστρέψουν για να πατήσουν “γκάζια” για το παιχνίδι με την Πάφο και για το πρόγραμμα “βουνό” που ακολουθεί.

Στα μέσα της άλλης βδομάδας αναμένεται να ενσωματωθούν και οι Διεθνείς ποδοσφαιριστές με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ελπίζουν να μην προκύψει κάποιο απροόπτο έτσι ώστε να έχουν γεμάτη την φαρέτρα για το παιχνίδι που θα γίνει στην Πάφο σε 11μέρες απο σήμερα.