Home TOP NEWS Τιμωρίες στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Αθλητικό Δικαστή για τον αγώνα με τη...

Τιμωρίες στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Αθλητικό Δικαστή για τον αγώνα με τη Δόξα


Αναλυτικά οι ποινές που επιβλήθηκαν στην ομάδα από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη για τον αγώνα με τη Δόξα. 

Καταγγελία κατά:
(1) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα)   από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και πυρσοί),   κατά παράβαση  του  άρθρου   10.2(δ)   των   Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση στην κερκίδα (καπνογόνα και πυρσοί) πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών  της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) για επεισόδια που προκαλούσαν καθ΄ όλη  την  διάρκεια  του αγώνα οπαδοί της ομάδας που είχαν στόχο τον β΄ βοηθό διαιτητή του αγώνα (του έριχναν από την κερκίδα ποτήρια με νερό στο κεφάλι, τον χτύπησαν με ιστό  σημαίας  στην  πλάτη  και  τον έφτυναν), κατά παράβαση των άρθρων  4(κβ), 5, 10.2(β)  και 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA  Α’  Φάση  περιόδου 2023-2024  ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/01.10.2023 (6η Αγωνιστική).