Home TOP NEWS Αυτό θέλει ο Σωφρόνης Αυγουστή

Αυτό θέλει ο Σωφρόνης Αυγουστή

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σε μια φάση όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ με την επανέναρξη θα έχει ένα πρόγραμμα “βουνό” με τέσσερα μαζεμένα ντέρμπι (Πάφο FC, ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση) και σίγουρα θα πρέπει η τεχνική ηγεσία να βρεί τους τρόπους να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές της.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή λοιπόν μέσα από το σημερινό φιλικό, αλλά και τις επόμενες προπονήσεις, οι οποίες θα επαναρχίσουν την ερχόμενη Τρίτη, αφού ακολουθεί τριήμερο ρεπό για τους ποδοσφαιριστές μας, θα προσπαθήσει και θα επιδιώξει να κρατήσει ψηλά τις εντάσεις και τους ρυθμούς.

Πάντως είναι που κάποιοι ποδοσφαιριστές μας όπως οι Χαραλάμπους (60λεπτά), Κούσουλος (77λεπτά) και Κακουλλής(54λεπτά) πήραν αγωνιστικό χρόνο στο παιχνίδι με την Εθνική Κύπρου και με την επιστροφή τους στο “Ηλίας Πούλλος” θα είναι σε εγρήγορση. Οι μόνοι που δεν αγωνίστηκαν ήταν οι Παναγιώτου και Λοίζου.

Ο τεχνικός της ομάδας μας θέλει αυτοί που απουσιάζουν να πάρουν χρόνο και να επιστρέψουν υγιείς στο Γέρι, ενώ αυτοί που έμειναν πίσω να είναι στο “κόκκινο” μέσα από τις προπονήσεις, έτσι ώστε με την επανέναρξη η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την σειρά των ντέρμπι.