Home TOP NEWS Τι δοκίμασε το πρωί ο Αυγουστή

Τι δοκίμασε το πρωί ο Αυγουστή


Το παιχνίδι με τον Οθέλλο στο Γέρι ήταν χρήσιμο από πολλές απόψεις. Έγινε μία δυνατή προπόνηση πριν το τριήμερο ρεπό που πήρε τώρα η ομάδα, με τον Αυγουστή να κάνει κάποιες δοκιμές και παράλληλα να δίνει χρόνο σε ποδοσφαιριστές νεαρούς αλλά και σε ορισμένους οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστικά λεπτά τον τελευταίο καιρό, όπως οι Κουλιμπαλί και Ζαχαρίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 3-4-3, με τους Μίλετιτς, Κουλιμπαλί και Λέτσιακς ως αμυντική τριάδα, τους Ψάλτη και Σιπριάνο ως φουλ μπακ στα δύο άκρα και τους Μπέζους Μπασιρού μαζί στο κέντρο. Επιθετική τριάδα ήταν αρχικά οι Σίμιτς, Αλιούμ και Ζαχαρίου.

Το σχήμα αυτό διήρκησε όμως λίγα λεπτά μόνο, με τον Σωφρόνη σχεδόν άμεσα να το γυρίζει στο προσφιλές του 4-2-3-1.

Λέτσιακς και Μαρκίνιος έπαιξαν μαζί στο αριστερό άκρο στο πρώτο μέρος, με τον Βραζιλιάνο να δοκιμάζεται ως εξτρέμ και στο δεύτερο μέρος να πηγαίνει στη φυσική του θέση.

Ο Σίμιτς τοποθετήθηκε πίσω από τον επιθετικό και είχε πίσω του στο πρώτο μέρος τους Μπασιρού και Μπέζους, με τον Αλιούμ να τοποθετείται δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Αυγουστή δοκίμασε σήμερα τον Ζαχαρίου σε ρόλο κεντρικού επιθετικού ενώ σέντερ φορ έπαιξε για λίγο και ο Αλιούμ.

Ήταν καλό το φιλικό και για τον Πάρη ο οποίος ψάχνει αγωνιστικό χρόνο, μπήκε με την ΑΕΖ και έπαιξε λίγο και σίγουρα η συμμετοχή του σήμερα σίγουρα θα τον βοηθήσει.

Είδε και τους δύο μικρούς αφρικανούς ο προπονητής, για πρώτη φορά σε παιχνίδι διαφορετικής έντασης και απαιτήσεων. Μπορεί να ήταν φιλικό όμως ήταν κόντρα σε ομάδα πρώτης κατηγορίας αν και πρέπει να σημειωθεί πως μαζί με τους Κεϊτά και Τζουμ έπαιζαν οι υπολοιποι νεαροί, Παντελή, Μιχαηλίδης και Ευαγγέλου.

Ήταν ωραίο το γκολ που πέτυχε ο Μπέζους με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Αναμένουμε να το δούμε στα στιγμιότυπα που θα βγουν σε λίγο…

Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που προέχει τώρα είναι να πάρουν οι ποδοσφαιριστές τις μέρες τους για να ξεκουραστούν και θα αναμένουμε την επιστροφή των διεθνών για να αρχίσει η προετοιμασία για το σημαντικό παιχνίδι με τη Πάφο.