Home SPORTS NEWS Πολύ ξύλο στο Αργεντινή-Περού

Πολύ ξύλο στο Αργεντινή-Περού


Για μια ακόμα φορά σε αγώνα στη Νότιο Αμερική είχαμε επεισόδια, αυτή τη φορά θλιβερές εικόνες σημειώθηκαν στο ματς της Αργεντινής με το Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο «Μομουμεντάλ» (3-1). Με δυο φιλάθλους να νοσηλεύονται μάλιστα στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα…

Δεν είχαμε πάντως συγκρούσεις ανάμεσα σε γηπεδούχους και φιλοξενούμενων, καθώς ξέσπασε… εμφύλιος μεταξύ των οπαδών του Περού που ταξίδεψαν στο Μπουένος Άιρες. Μιλάμε πως έπεσε πολύ… ξύλο και σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής οι κερκίδες και κάτω από αυτές στα σκαλοπάτια πήραν… φωτιά από οπαδούς της Αλιάντσα Λίμα και της Σπόρτινγκ Κρίσταλ!

Στον συγκεκριμένο αγώνα τα μέτρα ασφαλείας δούλεψαν στην εντέλεια, αλλά κανείς δεν υπολόγιζε τον «εμφύλιο», καθώς οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Κρίσταλ και της Αλιάνσα Λίμα, που έχουν διαχρονική κόντρα στο Περού αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές στον συγκεκριμένο αγώνα! Δυο οπαδοί δέχτηκαν πολύ ξύλο και με κλωτσιές, που έχασαν τις αισθήσεις τους, και λίγη ώρα αργότερα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Δείτε εδώ video με τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Περού σε site της συγκεκριμένης χώρας…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr