Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χριστοφή: “Ο φάκελος θα κατατεθεί συμπληρωμένος”

Χριστοφή: “Ο φάκελος θα κατατεθεί συμπληρωμένος”

img_4714


«Ο φάκελος θα κατατεθεί συμπληρωμένος και είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μέχρι και τη Δευτέρα θα γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε στο «Goal» ο Γ.Γ. και και νομικός του σωματείου, Χριστόφορος Χριστοφή.

«Η περίπτωση Ρουέδα ήταν η πιο δύσκολη και περίπλοκη που βρήκαμε μπροστά μας, το διάστημα που χειριζόμαστε τέτοιας υφής θέματα», δηλώνει ο νομικός των πράσινων.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ο λόγος που κάνει τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αισιοδοξούν. Στην Ισπανική εταιρία οφείλεται επίσης η προμήθεια από τις μεταγραφές των Ρουέδα, Μπουθόν και Εσπασαντίν (!), ενώ για να αποδεχθούν διακανονισμό για την υπόθεση Ρουέδα ζητάνε να βρεθεί λύση και στην υπόθεση Μπουθόν, η οποία ακόμα εκκρεμεί!

 ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ / GoalNews 13/10/13 – Απόσπασμα

Οι Ισπανοί για να επιτρέψουν στον Ρουέδα να αποδεχθεί την πρόταση της Ομόνοιας για διακανονισμό του ποσού που επιδίκασε η ΦΙΦΑ, απαίτησαν το ποσό που διεκδικεί ο Μπουθόν τον οποίο επίσης εκπροσωπούν (υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά ακόμη να επιδικαστεί), αλλά και δικές τους απαιτήσεις (προμήθεια που τους οφείλεται για τη μετεγγραφή των Ρουέδα, Μπουθόν και Εσπασαντίν).

Η πρόταση των Ισπανών κρίθηκε ασύμφορη και παράλογη από τους πράσινους, οι οποίοι με τον χειρισμό που έκαναν στην όλη υπόθεση κατάφεραν να απομονώσουν την περίπτωση Ρουέδα. Πλέον, το όλο θέμα ίσως πάρει παράταση και δεν υπολογιστεί στα κριτήρια Σεπτεμβρίου, αλλιώς θα τακτοποιηθεί με έμμεσο τρόπο, κάτι που θα φανεί στην πορεία (μέχρι να εξεταστούν οι φάκελοι).