Home TOP NEWS Κυνηγάει μέχρι τέλους το γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ – Οι αριθμοί δεν κρύβουν...

Κυνηγάει μέχρι τέλους το γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ – Οι αριθμοί δεν κρύβουν την αλήθεια

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ ανέβασε η ιστοσελίδα goal.philenews.com στο οποίο γίνεται ανάλυση των γκολ των ομάδων, όσον αφορά στο διάστημα που επιτυγχάνονται,


Αυτούσιο το ρεπορτάζ:

Αναλύοντας τα γκολ των ομάδων, όσον αφορά στο διάστημα που επιτυγχάνονται, το πιο εκπληκτικό που προκύπτει είναι ότι η Ομόνοια τα 7 από τα 17 γκολ της (41%) τα πέτυχε στο τελευταίο τέταρτο των αναμετρήσεών της!

Στοιχείο που «φωνάζει» πως, οι πράσινοι κυνηγούν μέχρι τέλους το γκολ, βγάζουν πείσμα και έχουν δυνάμεις. Στα υπόλοιπα πέντε 15λεπτα διαστήματα μοιράζονται τα άλλα 10 γκολ της, δηλαδή από 2 σε κάθε ένα. Ο σχετικός πίνακας δείχνει πότε βλέπουν δίχτυα οι ομάδες ανά 15λεπτο.

Ο Απόλλων είναι πιο παραγωγικός στο ξεκίνημα των αγώνων του και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Άρης στο τέλος κάθε ημιχρόνου, ο ΑΠΟΕΛ στα μέσα του πρώτου μέρους, στο ξεκίνημα του δεύτερου και στο τέλος.

Η Πάφος FC πέτυχε από τρία γκολ στα τέσσερα από τα έξι 15λεπτα, γεγονός που δείχνει ότι σκοράρει σ’ όλα τα διαστήματα των αγώνων της. Η Ανόρθωση είδε δίχτυα από τέσσερις φορές σε τρία διαφορετικά διαστήματα, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, στο ξεκίνημα και στο τέλους του δεύτερου. Δεν σκόραρε στο πρώτο τέταρτο.

Πηγή: goal.philenews.com