Home TOP NEWS Ποιος θα είναι ο τρίτος στο κέντρο;

Ποιος θα είναι ο τρίτος στο κέντρο;


Θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη την παρουσία στην εντεκάδα των Φουάντ Μπασιρού και Ρομάν Μπέζους την ερχόμενη Δευτέρα στη Πάφο. Ο Αφρικανός ανασταλτικός μέσος και ο Ουκρανός κάνουν τη διαφορά στο χώρο του κέντρου και σε ένα παιχνίδι όπως αυτό που έρχεται είναι πολύ δύσκολο να μην τους επιλέξει ο Αυγουστή.

Ποιος όμως θα είναι ο τρίτος παίκτης στο κέντρο; Ο Κούσουλος προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια με την Εθνική Κύπρου, ως βασικός μάλιστα. Έπαιξε κι ο Χάμπος και στους δύο αγώνες της Κύπρου, λιγότερο όμως χρόνο. Είναι κι ο Φράνσον ο οποίος έβαλε παιχνίδι στα πόδια του με την ΑΕΖ, έπαιξε και στο φιλικό με τον Οθέλλο και ανεβάζει συνεχώς τη φυσική του κατάσταση. Ο Σουηδός ήρθε για να αποτελέσει βασικό ποδοσφαιριστή στην ομάδα και μένει να δούμε αν θα επιλέξει ο Σωφρόνης να δώσει σε αυτόν φανέλα βασικού σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Αυτός που θα επιλεγεί θα πρέπει να αποτελέσει κλειδί για την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο «Στέλιος Κυριακίδης», σε έναν χώρο στον οποίο η Πάφος είναι ισχυρή. Ο Κούσουλος κάνει το σχήμα πιο αμυντικογενές, ο Χαράλαμπος μπορεί να δώσει σπιρτάδα στο γήπεδο ενώ ο Φράνσον έχει την ποιότητα, την εμπειρία ενώ έδειξε να είναι πολύ καλός και στη δημιουργία.

Δεν δίνουμε καθόλου πιθανότητες στον Μορέτο Κασάμα να επιλεγεί από τον προπονητή.