Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ σας τα έλεγε και (δυστυχώς) επιβεβαιώθηκε

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σας τα έλεγε και (δυστυχώς) επιβεβαιώθηκε


Όταν η ΚΟΠ ανακοίνωνε την άυξηση των ξένων στο πρωτάθλημα μας από 15 σε 17, δίνοντας μάλιστα το δικαίωμα στις ομάδες να εντάσσουν στο ρόστερ τους απεριόριστο αριθμό ξένων καταλόγου β’, κάποιοι βολεύτηκαν.

Το καλοκαίρι του 2022 η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ξεκάθαρη. «Η εξέλιξη αυτή θα είναι ταφόπλακα για την Εθνική μας, θα πλήξει ανεπανόρθωτα τον Κύπριο ποδοσφαιριστή» ήταν τότε η τοποθέτηση του εκπροσώπου της ομάδας μας.

Δυστυχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό. Φώναξε σήμερα ο ΠΑΣΠ μέσω ανακοίνωσης του για τα αποτελέσματα της Εθνικής ανδρών και ελπίδων και βγήκε η ΚΟΠ απαντήσει και να πει ότι «όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον και το παρόν των Εθνικών ομάδων, να είναι βέβαιοι πως η ΚΟΠ, εκεί που χρειάζεται θα παίρνει τις ανάλογες αποφάσεις» και βεβαίως γέλασαν και οι πέτρες.

Ο ρόλος του Κύπριου ποδοσφαιριστή στο ίδιο του το πρωτάθλημα ολοένα και υποβαθμίζεται και συνεπακόλουθο αυτού είναι να βλέπουμε μία Εθνική Κύπρου να βολοδέρνει και το χειρότερο είναι πως το μέλλον της προδιαγράφεται κάπως έτσι.