Home TOP NEWS Τώρα είναι η στιγμή να δούμε την καλύτερη εκδοχή φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Τώρα είναι η στιγμή να δούμε την καλύτερη εκδοχή φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Μπαίνουμε σε μία σειρά αγώνων οι οποίοι θα καθορίσουν ενδεχομένως το μέλλον μας στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί να είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα, έχοντας διανύσει κάτι περισσότερο από τα μισά του πρώτου γύρου, όμως η τετράδα αγώνων που ακολουθεί ίσως καταδείξει το που μπορεί να φτάσει η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι 12 διαπραγματεύσιμοι βαθμοί, καθοριστικοί για τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα.

Αν βγάλουμε το πρόγραμμα αυτό και προσθέσουμε στη βαθμολογία μας από 8 βαθμούς και άνω τότε πάμε για τίτλο.

Θυμίζουμε πως έχουμε να επισκεφτουμε τη Δευτέρα το «Στέλιος Κυριακίδης» για τον αγώνα με τη Πάφο. Θα ακολουθήσουν δύο ματς στο ΓΣΠ με ΑΕΚ και Απόλλωνα και ακολούθως θα πάμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα δείχνει ικανή για το καλύτερο όμως μας έχει παρουσιάσει και εικόνα προβληματική σε κάποια παιχνίδια. Αν καταφέρει να γίνει ακόμα πιο ουσιαστική στην επίθεση και περιορίσει τα λάθη στην άμυνα τότε έχει τα φόντα να πετύχει.

Για την ώρα η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Πάφο, μία ποιοτιτκή ομάδα η οποία θέτει ως στόχο την κορυφή. Αν φύγουμε με νίκη τότε στέλνουμε εκκωφαντικό μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Αυγουστή έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και πλέον είναι μέσα από τέτοια παιχνίδια που περιμένουμε ότι η ομάδα θα… ρεφάρει ότι έχασε σε παιχνίδια που είχε στο τσεπάκι.

Τώρα είναι η στιγμή να βγάλει στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ την καλύτερη εκδοχή της και να επιβεβαιώσει όσους την πιστεύουν και τη θεωρούν ικανή για διεκδίκηση μέχρι τέλους του τίτλου του πρωταθλήματος.