Home TOP NEWS Τρέχει για το γηπεδικό ο πρόεδρος

Τρέχει για το γηπεδικό ο πρόεδρος


Η παρουσία του προέδρου Παπασταύρου στη Κύπρο αυτές τις μέρες έχει να κάνει και με τις διαδικασίες που αφορούν στον σχεδιασμό για την ανέγερση του γηπέδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η αποφασιστικότητα της διοίκησης για υλοποιήσει αυτό το όραμα φαίνεται από το γεγονός ότι οι διεργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη, είναι καθημερινές και θα πρέπει να αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ενδεχομένως πριν το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, πριν φύγει δηλαδή το 2023, να έχουμε ενημέρωση για τις εξελίξεις οι οποίες θα αφορούν αρχικά στην αγορά του κομματιού γης και ακολούθως στο χρονικό σημείο στο οποίο θα ξεκινήσουν τα έργα.

Θυμίζουμε πως η διοίκηση έχει πει πως μέσα στην επόμενη πενταετία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει δικό της γήπεδο και στο χώρο θα στεγάζεται και το υπερσύγχρονο προπονητικό της κέντρο.

«Ο πρόεδρος τρέχει για το γηπεδικό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σημειώνονται βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση και πάνω σε αυτό το πλαίσιο προσωράμε. Όταν θα είναι έτοιμη η ομάδα να σημοσιοποιήσει πράγματ που αφορούν το γηπεδικό θα το κάνει» είπε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου.

Όλοι πλέον αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες σχετικές ειδήσεις που θα αφορούν στο συγκεκριμένο, τεράστιας σημασίας, ζήτημα.