Home SPORTS NEWS Νέος χαμός με Μπενζεμά: Τον συνδέουν με δύο δολοφονίες!

Νέος χαμός με Μπενζεμά: Τον συνδέουν με δύο δολοφονίες!

Νέες δηλώσεις στη Γαλλίας σε βάρος του Καρίμ Μπενζεμά-Αυτή τη φορά τον συνδέουν με δύο δολοφονίες!


Συγκεκριμένα, ο πρώην υποψηφίος πρόεδρος της Γαλλίας, στις εκλογές του 2022, Ερίκ Ζεμούρ,μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή συνέδεσε τον επιθετικό της Αλ Ιτιχάντ με τις δολοφονίες των καθηγητών Ντομινίκ Μπερνάρ και Σάμιουελ Πάτι.

Ο πρώτος δολοφονήθηκε από ισλαμιστή πριν από λίγες ημέρες σε σχολείο στην Αράς, ενώ ο δεύτερος αποκεφαλίστηκε στη Γαλλία από φανατικό Τσετσένο.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένας μουσουλμάνος που θέλει να εφαρμόσει τη σαρία, και η σαρία προβλέπει τζιχάντ, και τζιχάντ σημαίνει να σκοτώσεις τον Ντομινίκ Μπερνάρ, σημαίνει να σκοτώσεις τον Σάμιουελ Πάτι. Κάνω μια απευθείας σύνδεση γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η σαρία είναι ένας θεϊκός νόμος, ότι τους επιβάλλεται. Η σαρία προβλέπει, μεταξύ άλλων, ιερό πόλεμο κατά των απίστων» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ζεμούρ.

Η αντίδραση του Μπενζεμά, μέσω του δικηγόρου του, ήταν άμεση και αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Ζεμούρ.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας συνέχισε την «επίθεση» σε βάρος του ποδοσφαιριστή. Ο Ζεράλδ Νταρμανέν ήταν αυτός που πρώτος έκανε λόγο για σχέση του παίκτη με ισλαμιστική οργάνωση και τώρα επανήλθε με νέες δηλώσεις.