Home TOP NEWS Το προφίλ του Putros Sandi που θα σφυρίξει στο “Στέλιος Κυριακίδης”

Το προφίλ του Putros Sandi που θα σφυρίξει στο “Στέλιος Κυριακίδης”

Η ΚΟΠ έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής γνωστούς τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Στο παιχνίδι της ομάδα μας ορίστηκε να σφυρίξει o 35χρόνος Δανός διαιτητής, Putros Sandi, ενώ θα έχει βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Hummelgaard Lars (πρώτος βοηθός), Kronlykke Ole (δεύτερος βοηθός) και ο  Kehlet Jakob θα είναι στο VAR.

Ο Putros Sandi την φετινή σεζόν σφύριξε συνολικά σε 11 παιχνίδια. Διεύθυνε δύο παιχνίδια στα προκριματικά του Conference League, έκανε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Δανίας, δύο παιχνίδια για το κύπελλο Δανίας, ενώ πρόσφατα σφύριξε ξανά στο πρωτάθλημα μας και συγκεκριμένα το Ανόρθωση – Άρης. Να σημειώσουμε σε αυτά τα 11 παιχνίδια έβγαλε συνολικά 54 κίτρινες κάρτες και έδειξε δύο φορές την άσπρη βούλα.

Μέχρι τώρα στην καριέρα του ο Δανός ρεφ σφύριξε σε 222 παιχνίδια και έβγαλε συνολικά από το τσεπάκι του 745 κίτρινες κάρτες. 21 φορές απέβαλε ποδοσφαιριστές με δεύτερη κίτρινη, 17 φορές έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ 71 φορές έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Να πούμε ότι στην πρόσφατη παρουσία του στην Κύπρο ο Putros Sandi έδειξε συνολικά 11 κίτρινες κάρτες, τρεις για την Ανόρθωση και οκτώ για την ομάδα του Άρη Λεμεσού.