Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Πάφου

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Πάφου

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα (22/10) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές μας, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο FC, ο οποίος θα γίνει στο “Στέλιος Κυριακίδης” στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο, από τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή, το γνωρίζουν πολύ καλά ότι, αύριο η αποστολή της ομάδας μας κόντρα στην Πάφο FC δεν θα είναι καθόλου εύκολη, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Πριν την διακοπή, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΖ, μετά από μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση και σίγουρα στον αυριανό αγώνα άπαντες θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα, η οποία αν συνοδευτεί και με νίκη θα είναι στα συν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Σωφρόνη Αυγουστή και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και το απόγευμα και μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα καταλήξουν στο πλάνο και τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο λεωφορείο για Πάφο.