Home TOP NEWS Να της “σπάσει” το αήττητο στην έδρα της!

Να της “σπάσει” το αήττητο στην έδρα της!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει αύριο(23/10) στο “Στέλιος Κυριακίδης” για να αντιμετωπίσει την Πάφο FC, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Στόχος για τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, είναι να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή εμφάνιση και παράλληλα να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΖ, αρχίζοντας νικηφόρα τον κύκλο των συνεχόμενων ντέρμπι.

Πάντως ρίχνοντας μια ματιά στους αριθμούς της αντιπάλου μας στο φετινό πρωτάθλημα κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια της, σίγουρα η αποστολή φαντάζει δύσκολη, ωστόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή, έδειξε ότι, ξέρει και μπορεί να παίρνει αποτελέσματα κόντρα στην Πάφο FC.

Ο Κύπριος τεχνικός σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια παραμένει αήττητος απέναντι στην αυριανή αντίπαλο μας, επίσης κατάφερε να την “πετάξει” και εκτός κυπέλλου την περσινή σεζόν, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε με την Πάφο να πετύχει συνολικά 7γκολ και να δεχθεί 2 στις αναμετρήσεις αυτές.

Κίνητρο λοιπόν, τόσο για την τεχνική ηγεσία, όσο και τους ποδοσφαιριστές είναι αύριο να “σπάσουν” το αήττητο της Πάφου στο “σπίτι” της κάτι που αν το καταφέρουν θα τους δώσει τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας και των ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση.