Home TOP NEWS Και τώρα AEK με τις καλύτερες συνθήκες και… προϋποθέσεις!

Και τώρα AEK με τις καλύτερες συνθήκες και… προϋποθέσεις!

Η μεγάλη νίκη και το “διπλό” κόντρα στην Πάφο FC επανέφεραν ξανά τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στο πράσινο στρατόπεδο με τους ποδοσφαιριστές τώρα να δικαιούνται να βλέπουν την σύνεχεια με άλλο μάτι.


Φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισε ήδη σελίδα και πλέον όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” βλέπουν το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία θα έρθει στο ΓΣΠ και θα επιδιώξει να κάνει την ζημιά στην ομάδα μας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του μέχρι το παιχνίδι με τους “κιτρινοπράσινους” έχουν ένα καλό χρονικό διάστημα για να προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους, έτσι ώστε να φανούν ξανά αντάξιοι των προσδοκιών τους και να διεκδικήσουν τη νίκη που θα μας στείλει στο επόμενο ντέρμπι με ακόμη περισσότερη φόρα.

Στα συν είναι ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ θα γίνει στο ΓΣΠ και σίγουρα η νίκη στο “Στέλιος Κυριακίδης”, “ξύπνησε” και τον Πράσινο ΛΑΟ, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερά το παρών του την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο για να σπρώξει με την σειρά του, τους ποδοσφαιριστές του Αυγουστή σε άλλη μια επιτυχία.