Home TOP NEWS Η καλή εμφάνιση θα του δώσει ώθηση!

Η καλή εμφάνιση θα του δώσει ώθηση!

Ο Σενού Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με την Πάφο FC έκανε την επανέμφανιση του στο αρχικό σχήμα μετά από ένα περίπου δίμηνο, τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν ξανά στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, όμως η παρουσία του δεν ικανοποιήσε κανένα και εκ τότε έμεινε στον πάγκο.


Πάντως μπορούμε να πούμε ότι με βάση τα όσα είδαμε από τον Αφρικάνο κεντρικό αμυντικό, ότι τα πήγε αρκετά καλά σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και σίγουρα ήταν κάτι που ικανοποιήσε και τον Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος τον εμπιστεύτηκε ξανά και του έδωσε φανέλα βασικού.

Ευελπιστούμε λοιπόν, η εμφάνιση αυτή του Κουλιμπαλί να μην ήταν απλά ένα “πυροτέχνημα” και να συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις, καθώς η ομάδα μας χρειάζεται μια σταθερότητα στο αμυντικό τρίτο, έτσι ώστε να μπορέσει να κρατάει το μηδέν και να βελτιώσει τους αριθμούς της στο κομμάτι αυτό.

Σίγουρα το καλό παιχνίδι που έκανε ο Κουλιμπαλί στο “Στέλιος Κυριακίδης” εννοείται ότι θα του δώσει τέράστια ώθηση και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και περιμένουμε πως θα τον βοηθήσει τα μέγιστα για να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος όταν θα κληθεί να αγωνιστεί.