Home TOP NEWS Η ενίσχυση στο τμήμα σκάουτινγκ και η ετοιμότητα ενόψει της μεταγραφικής

Η ενίσχυση στο τμήμα σκάουτινγκ και η ετοιμότητα ενόψει της μεταγραφικής


Η ενίσχυση στο τμήμα σκάουτινγκ ήταν ένα θέμα στο οποίο έκανε αναφορά χθες ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει πλέον να είναι προνοητική και έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Έχουμε μπροστά μας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το χειμερινό παράθυρο ανοίγει σε δύο μήνες και κάτι και η ομάδα προγραμματισμού σε συνεργασία με τους σκάουτερς μελετά τα δεδομένα στο ρόστερ και ετοιμάζεται για την ενίσχυση.

Θυμίζουμε ότι η ανοικτή θέση στο ρόστερ είναι μία, αφού ο Εράκοβιτς είναι ήδη γραμμένος και ετοιμάζεται να επιστρέψει. Υπάρχει δυνατότητα για την πραγματοποίηση μέχρι 4ων κινήσεων τον Ιανουάριο είτε αφορά παίκτες καταλόγου α’, είτε παίκτες καταλόγου β’.

Ενδεχομένως να έχουν ήδη εντοπιστεί στόχοι σε θέσεις που η ομάδα κρίνει ότι έχει ανάγκη ενίσχυσης. Βέβαια, όπως ανέφερε και χθες ο Ανδρέας, τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν καθημερινά.

Εμείς αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη μεταγραφική, ευελπιστώντας ότι η ομάδα θα είναι σε θέση να διεδκικήσει πρωτάθλημα και περιμένουμε ότι η ομάδα προγραμματισμού θα δώσει το απαραίτητο μπουστάρισμα μέσω της ενίσχυσης για να τα καταφέρει.