Home TOP NEWS Η τέταρτη προσπάθεια να είναι επιτυχημένη!

Η τέταρτη προσπάθεια να είναι επιτυχημένη!

Ουτέ μια, ούτε δύο, αλλά τρεις προσπάθειες “πέταξε” στον κάλαθο των αχρήστων η ομάδα μας την φετινή σεζόν για να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.


Στην πρώτη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξένησε τη Νέα Σαλαμίνα και την επόμενη αγωνιστική εξήλθε ισόπαλη 3-3 με την Καρμιώτισσα, χάνοντας την πρώτη της ευκαίρια να “κολλήσει” δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Στην συνέχεια η ομάδα μας νίκησε τον Αποέλ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής και στην αμέσως επόμενη εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΛ, ενώ στην μεθεπόμενη εξήλθε εκ νέου ισόπαλη με τον Άρη Λεμεσού σε παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΠ.

Στην έκτη στροφή του πρωταθλήματος επικράτησε της Δόξας και στην συνέχεια ήρθε ξανά ισόπαλη 3-3 μέσα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την ΑΕΖ, ένα αποτέλεσμα που έφερε την απογοήτευση και μπόλικη μουρμούρα.

Τώρα το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το τεράστιο “διπλό” με την Πάφο FC, καλείται μέσα στο “σπίτι” του και μπροστά από τον κόσμο του να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει κάνει που δεν έκανε μέχρι τώρα, να πάρει δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

Είναι σημαντικό η ομάδα να πετύχει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, καθώς θα την κρατήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή, ενώ παράλληλα θα της δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα που θα ακολουλήθησει.

Τα παιχνίδια που πήραμε νίκη και το επόμενο που ακολούθησε:

ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 4-0
Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3

ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 2-1
ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ 3-3