Home TOP NEWS Με την ίδια συνταγή ή θα δούμε κάτι άλλο;

Με την ίδια συνταγή ή θα δούμε κάτι άλλο;

Το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ είναι προ των πυλών με την προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εντείνεται, ενώ την ίδια ώρα ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει το πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο για να “χτυπήσει” την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.


Πάντως στο ποδόσφαιρο λένε ότι, “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” κι αναμένουμε να δούμε, αν αυτό θα γίνει πράξη από τον Σωφρόνη Αυγουστή κι αν θα πάει με την ίδια τακτική και την ίδια φιλοσοφία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπως πήγε με την Πάφο FC ή αν θα δοκιμάσει κάτι άλλο.

Στο προηγούμενο παιχνίδι και κόντρα σε μια ομάδα με αρετές και καλά αποτέλεσμα στην έδρα της, ο Κύπριος τεχνικός προχώρησε σε ένα “τολμηρό” θα λέγαμε rotation, χρησιμοποιώντας μάλιστα για πρώτη φορά νέο αμυντικό δίδυμο τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου και εκ του αποτελέσματος του αυτό που έκανε του βγήκε στο 100%.

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν, να δούμε αν ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή ή αν θα δοκιμάσει κάτι άλλο κόντρα στους “κιτρινοπράσινους” της Λάρνακας.

Από την στιγμή που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, μπορεί να παίξει με πρόσωπα στο βασικό σχήμα και να προβεί σε αλλαγές και οι επόμενες δύο προπονήσεις που ακολουθούν (σήμερα και αύριο) θα ξεκαθάρισουν την εικόνα στο μυαλό του κόουτς.