Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, ο οποίος θα γίνει στις 18:00 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας, το βράδυ του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει στην διάθεση του 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε μόνο ο Κασάμα που ταλαιπωρείται από ιώση κι ο Αμό που χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο.

Πάντως ο τεχνικός της ομάδα μας δεν αναμένεται στον απογευματινό αγώνα να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο FC, όπου η ομάδα μας πήρε το “διπλό”.

Η πρόβλεψη μας για την σημερινή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή κόντρα στους “κιτρινοπράσινους” έχει ως εξής:

Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια.

Η αμυντική τετράδα θα απαρτίζεται από τους Λέτσιακς και Μάθιους στα δύο άκρα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα κινούνται οι Κουλιμπαλί μαζί με τον Παναγιώτου που αμφότεροι έκαναν έναν καλό παιχνίδι στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Κούσουλος και Μπασιρού που τα πήγαν περίφημα κόντρα στην Πάφο FC και πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ρομάν Μπεζούς ο οποίος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Σίμιτς και ο Σεμέδο και στην κορυφή αναμένεται να δούμε τον Κακουλλή.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μπασιρού, Κούσουλος, Μπεζούς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλής.