Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Ισορροπημένο και γενικώς μέτριο παιχνίδι, χωρίς φάσεις και γκολ

Ημίχρονο: Ισορροπημένο και γενικώς μέτριο παιχνίδι, χωρίς φάσεις και γκολ


Άρχισε με φάσεις το παιχνίδι στις δύο εστίες και από τα πρώτα δευτερόλεπτα φάνηκε η επιθετική τους διάθεση. Δεν είχε όμως συνέχεια αυτό το ξεκίνημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε στα πρώτα λεπτά να βρει τρόπο να πάρει τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή ενώ η αντίπαλος μας κρατούσε τη μπάλα στο δικό μας μισό.

Έδειχνε κάπως αποσυντονισμένη η ομάδα στα πρώτα λεπτά και όσο περνούσε ο χρόνος η ΑΕΚ ανέβαζε περισσότερους παίκτες μπροστά. Έπρεπε να περάσουν 18 λεπτά για να δημιουργήσουμε μία φάση με προϋποθέσεις και νε μείνουμε λίγο μπροστά.

Μετά το 20 λεπτό η ομαδα έφερε το παιχνίδι σε μία ισορροπία, πήρε περισσότερο τη μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει.

Γενικώς δεν έγινε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, έγιναν λάθη και από τις δύο ομάδες ενώ επιθετικά είδαμε λίγα πράγματα από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Προέκυψε η αναγκαστική αλλαγή του Σίμιτς λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήρθε νωρίς για την ΑΕΚ. Έκανε μπαλιά ο Ντίμερς στη περιοχή μας, ο Φραν Σολ έκανε κεφαλιά πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 19ο λεπτό ο Μπέζους εκτέλεσε προς την εστία, απέκρουσε ασταθώς και ο Κακουλλής έκανε δεύτερη προσπάθεια για γκολ όμως η μπάλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Καλή ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής στο 23ο λεπτό όταν πήρε πάσα από τον Μπέζους στη περιοχή, έκανε σουτ με παίκτη μπροστά του το οποίο απέκρουσε ο Πίριτς σε κόρνερ.

Ένα σουτ από τον Τόγκια στο 25′ η μπάλα έφυγε ψηλά.

Εκτός ο Σίμιτς με μυικό πρόβλημα στο 42ο λεπτό μπήκε ο Λοΐζου.

Στο τέλος το ημιχρόνου σκόραρε ο Κακουλλής όμως στην πάσα του Μπασιρού ήταν φανερά εκτεθειμένος.

Σουτ από τον Σάντσεζ έξω από τη περιοχή μας ήταν άστοχο