Home TOP NEWS Η ομάδα παρουσιάστηκε υπερβολικά επιφυλακτική

Η ομάδα παρουσιάστηκε υπερβολικά επιφυλακτική


Επιθετικά η ομάδα υστέρησε χθες βράδυ. Γενικότερα στο δημιουργικό κομμάτι ήμασταν μέτριοι. Όλοι αναμέναμε ότι θα έμπαιναν οι παίκτες στο γήπεδο για να επιβάλουν το παιχνίδι τους, να κυριαρχήσουν στις τέσσερεις γραμμές, να φτιάξουν πολλές ευκαιρίες, να σκοράρουν. Αντί αυτού είδαμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ νωθρή στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε χώρο στην ΑΕΚ, ενώ δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια καλή φάση.

Θα μπορούσαμε σίγουρα να πέρναμε τη νίκη έστω και με αυτές τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο δεύτερο μέρος, όμως η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ήταν ικανοποιητική.

Σωστά γίνεται αναφορά στη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας, όμως μέσα από την επιθετικότητα σου σε τέτοιους αγώνες είναι που στέλνεις το μήνυμα ότι είσαι δυνατός διεκδικητής του πρωταθλήματος.

Ενδεχομένως η αδυναμία μας να δημιουργήσουμε να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες συτέρησαν σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, όμως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η τακτική που ακολουθήσαμε στο γήπεδο.

Ήμασταν επιφυλακτικοί στο παιχνίδι μας και αυτό είναι που δεν άρεσε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και περιμένουμε να δούμε μία πολύ πιο επιθετική ΟΜΟΝΟΙΑ.