Home TOP NEWS Κι όμως έγινε κι αυτό στο ΓΣΠ

Κι όμως έγινε κι αυτό στο ΓΣΠ

Το βράδυ της Κυριακής αναμετρήθηκαν η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΑΕΚ για το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, με τις δύο ομάδες τελικά να μένουν στην λευκή ισοπαλία και παίρνουν από έναν βαθμό.


Το αξιοσημείωτο όμως απ’ όλα είναι ότι χθες, στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ αγωνίστηκαν οι τρεις πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων, ο Φραν Σολ με 9τέρματα ο οποίος είναι και στην κορυφή των σκόρερ στο πρωτάθλημα, ο Κακουλλής με 6τέρματα και ο Σεμέδο με 5τέρματα κι όμως δεν είδαμε να μπαίνει κάποιο γκολ.

Φυσικά το ότι οι δύο ομάδες έμειναν κολλημένες στο μηδέν συνέβηκε γιατί στα 90λεπτά της αναμέτρησης αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν μπόρεσαν να φτιάξουν πολλές φάσεις μπροστά από την εστία, είτε του Φαμπιάνο, είτε του Πίριτς.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα, πήγε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει το τόπι στο πλεκτό, αλλά την μια το δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Μπεζούς κι από την άλλη ο κήπερ της ΑΕΚ της στέρησαν την δυνατότητα αυτή και έτσι οι δύο ομάδες οι οποίες έχουν αρκετά καλό αιρθμό τερμάτων στο ενεργητικό τους στο πρωτάθλημα παρέμειναν άσφαιρες.

Να σημειώσουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η δεύτερη φορά που έμεινε χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα, προηγήθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ για την ΑΕΚ αυτή ήταν η τρίτη φορά, έμεινε ξανά στο μηδέν με Άρη, Πάφο FC και στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα μας.