Home TOP NEWS Προετοιμασία και… στην ακίδα ο Απόλλων

Προετοιμασία και… στην ακίδα ο Απόλλων


Επιστροφή στις νίκες επιδιώκει αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχοντας μπροστά της ακόμα ένα παιχνίδι ντέρμπι, το τρίτο στη σειρά, αυτή τη φορά με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Η προετεοιμασία για το παιχνίδι ουσιαστικά αρχίζει σήμερα αφού χθες οι παίκτες, αυτοί που αγωνίστηκαν κόντρα στη Πάφο, έκαναν αποθεραπεία.

Από τον τελευταίο μας αγώνα απουσίασαν οι Λέτσιακς και Κασάμα λόγω ίωσης και αναμένεται ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Σωφρόνη το Σάββατο. Η αμφιβολία έχει να κάνει με τον Σίμιτς. Ο Σέρβος τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό στο παιχνίδι με τη Πάφο και αποχώρησε από τον αγώνα, χθες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Βέβαια θα πρέπει ο παίκτης και το τεχνικό τιμ να δουν την κατάσταση μέσα από τις προπονήσεις και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν θα είναι σε θέση ο ποδοσφαιριστής να ενισχύσει τη προσπάθεια της ομάδας.

Υπάρχουν αρκετά θετικά από τον τελευταίο αγώνα τα οποία θα επιδιώξει να διατηρήσει ο προπονητής μας στο επόμενο παιχνίδι, υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν λειτουργήσει καλύτερα και πάνω σε αυτά δουλεύει.

Η ομάδα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και δουλεύει για να πάει και να κερδίσει τον επερχόμενο αγώνα, να διατηρηθεί κοντά στη κορυφή πριν κλείσει την τετράδα των παιχνιδιών ντέρμπι, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.