Home TOP NEWS Διακοπή, φιλικό και μετά… ντεμπούτο!

Διακοπή, φιλικό και μετά… ντεμπούτο!


Έχει βελτιώσει κατακόρυφα τη φυσική του κατάσταση ο Ακινκούνμι Αμού, ο οποίος δούλεψε εντατικά το τελευταίο μεγάλο διάστημα. Υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της ομάδας έχει καταφέρει να φτάσει σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο αγωνιστικής κατάστασης, θέλει βεβαίως ακόμα λίγη δουλειά για να έρθει στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Η διαφορά στο σώμα του πάντως είναι κάτι παραπάνω από αισθητή και πλέον ο νεαρός Νιγηριανός μετράει αντίστροφα για την πρώτη του παρουσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση ακολουθεί νέα διακοπή λόγω αγώνων των Εθνικών ομάδων. Μέσα στις δύο εβδομάδες που θα μεσολαβήσουν μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να διευθετηθεί φιλικό παιχνίδι με τον Αμού, εκτός απροόπτου, να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Είναι κάτι που δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε πρόσφατα πως πρόθεση είναι να παίξει ο ποδοσφαιριστής σε κάποια φιλικό παιχνίδι προτού μπει σε επίσημο.

Οπότε μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να αναμένουμε την συμπερίληψη του για πρώτη φορά στην αποστολή σε παιχνίδι της ομάδας και βεβαίως η στιγμή που θα μπει στο γήπεδο σε αγώνα δεν αργεί.