Home TOP NEWS Να εκμεταλλευτεί την έδρα και απώλειες!

Να εκμεταλλευτεί την έδρα και απώλειες!

Η ομάδα μας μετά την λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ Λάρνακας, θέλει να επιστρέψει ξανά άμεσα στις νίκες από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (4/11).


Όπως και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έτσι κι αυτό κόντρα στον Λεμεσιανό σύλλογο θα γίνει στο ΓΣΠ και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ένα έξτρα δυνατό όπλο, τον κόσμο της κι αυτή την φορά θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί για να πάρει το τρίποντο.

Μετά από το πέρας 9 αγωνιστικών, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή παρά τις πέντε ισοπαλίες με Καρμιώτισσα, ΑΕΛ, Άρη, ΑΕΖ και ΑΕΚ, παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή και γι’ αυτό έχει ένα λόγο παραπάνω να θέλει τη νίκη με τον Απόλλωνα για να κρατηθεί κοντά στην κορυφή.

Δείτε εδώ την βαθμολογία

Πάντως η αγωνιστική που έχουμε ενώπιον μας προσφέρεται για την ομάδα μας να ψάξει το τρίποντο και να εκμεταλλευτεί απώλειες των ομάδων που είναι πάνω από αυτή. Ο Αποέλ θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ, η Ανόρθωση με την Πάφο FC, ενώ δεν θα έχει εύκολο έργο ούτε ο Άρης που θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα μας πάντως έδειξε στα ντέρμπι που έδωσε μέχρι στιγμής και δεν μπόρεσε φυσικά να πάρει τη νίκη ότι, μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό σε αυτά και θέλει αυτή την φορά με τον Απόλλωνα να μην αδικήσει τον εαυτό της και να πάρει τη νίκη που θα της δώσει πολύ περισσότερα περισσότερα από τους τρεις βαθμούς