Home TOP NEWS Μεταγραφική Ιανουαρίου, δεδομένα και ετοιμότητα

Μεταγραφική Ιανουαρίου, δεδομένα και ετοιμότητα


Ετοιμάζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την επερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο το παράθυρο της οποίας ανοίγει την 1η Ιανουαρίου. Η ομάδα πάει μεν καλά, φαίνεται ωστόσο ότι χρειάζεται κάποιες πινελιές για να γίνει ακόμα καλύτερη στο δεύτερο κομμάτι της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς και να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Αν μάλιστα φτάσουμε μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο και είμαστε καλά πλασαρισμένοι στον βαθμολογικό πίνακα, δηλαδή είτε πρώτοι είτε με σχετικά μικρή βαθμολογική διαφορά από την κορυφή, τότε πρέπει να αυξήσουμε μέσω της ενίσχυσης τις πιθανότητες μας για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αθλητικού μας διευθυντή, Γέσπερ Γιάνσον, πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ θα λειτουργεί στο κομμάτι του προγραμματισμού προληπτικά. Οπότε είναι αυτονόητο ότι ήδη έχει αρχισει δουλειά για τον εντοπισμό των ποδοσφαιριστών εκείνων που θα ενταχθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να την ανεβάσουν ακόμα παραπάνω.

Η ανοικτή θέση στο ρόστερ σήμερα είναι μία για προσθήκη ξένου καταλόγου Α’, αφού ο Εράκοβιτς είναι γραμμένος στη λίστα. Eίναι πειριττό να λεχθεί πως τα πλάνο με το οποίο θα κινηθεί η ομάδα για τις προσθαφαιρέσεις είναι ήδη στο τραπέζι.

Η πλήρωση μίας θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει ενώ ενδέχεται να γίνουν και κινήσεις που θα αφορούν στην αμυντική μας γραμμή.

Θυμίζουμε πως οι ομάδες δικαιούνται να πραγματοποιήσουν μέχρι 4 μεταγραφές. Δικαιούμαστε μέχρι 17 ξένους, μπορούμε να κινηθούμε είτε για Κύπριου, είτε και για ποδοσφαιριστές καταλόγου Β’, χωρίς να χρειαστούν αποδεσμέυσεις.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί και κάτι το οποίο λαμβάνεται υπόψιν από την ομάδα προγραμματισμού. Το γεγονός ότι θα χάσουμε για ένα διάστημα τρεις πδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο Κόπα Άφρικα είναι ακόμα ένα στοιχείο που κάνει αναγκαία την ενίσχυση. Θα φύγουν για υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, για ένα περίπου μήνα αν όχι και περισσότερο οι Σεμέδο, Καρίμ, Κασάμα.

Τα πάντα είναι υπό επεξεργασία και ξαναλέμε πως μέλημα είναι να παρουσιαστουν όσοι επιλαμβάνοντια το κομμάτι του προγραμματισμού έτοιμοι για τον Γεννάρη.