Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η μπίλια στο ντέρμπι έκατσε στο “Χ”

Η μπίλια στο ντέρμπι έκατσε στο “Χ”

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες 2-2 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ.


Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Χατζηγεωργίου ο οποίος από κοντά δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστοφόρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην συνέχεια ισορρόπησε και έψαξε έντοντα την ισοφάριση και κατάφερε να την βρει με τον Μαξ Μαρσίλιο. Το 1-1 τελικά ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη  η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε κάπως πιο δυνατά, όμως βρήκε σε αρκετές περιπτώσεις μπροστά της τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ που έκανε καθοριστικές επεμβάσεις. Τελικά σε ανύποπτο χρόνο ο κήπερ των “γαλαζοκιτρίνων” έκανε ένα σοβαρό λάθος, ο Τσίτσος το εκμεταλλεύτηκε και από κοντά έκανε το 2-1 για την ομάδα μας. Η χαρά του γκολ δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Φαμπρίτσιο λίγα δευτερόλεπτα μετά με ένα δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Δεν έλειψαν οι εντάσεις στο παρκέ κυρίως μετά το γκολ της ΑΕΛ, αφού ο Φαμπρίτσιο πανηγύρισε προκλητικά μπροστά από τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δέχθηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε ο Τάσος Σκαμπύλης από την ένταση που προκλήθηκε στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης.

Να σημειώσουμε ότι, δεν έλειψαν οι φωνές για την διαιτησία από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού σε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα των φουτσαλιστών της ΑΕΛ οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια, όπως χαρακτηριστικά αυτό του Χατζηγεωργίου στον Λούκας που επέφερε και τον τραυματισμό του φουτσαλιστή μας. Τραυματίας αποχώρησε και ο Μαρσίλιο.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: