Home TOP NEWS Ξανά μηδέν στην άμυνα και… αποτελεσματικότητα

Ξανά μηδέν στην άμυνα και… αποτελεσματικότητα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα συναντηθεί σήμερα για τελευταία φορά με τους ποδοσφαιριστές του στο “Ηλίας Πούλλος” πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ακολούθως θα βγάλει το πλάνο με το οποίο θα παρουσιάσει την ομάδα μας στο εν λόγω παιχνίδι.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα με τους ίδιους ακριβούς στόχους και το ζητούμενο είναι να κάνει μια καλή εμφάνιση και η νίκη με την οποία θα μπορέσει να δείξει ότι μπόρει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό μαραθώνιο.

Φυσικά για να επιτευχθούν τα πιο πάνω θα πρέπει το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή να παρουσιαστεί συγκεντρωμένο στα αμυντικά του καθήκοντα και να κρατήσει ξανά το μηδέν παθητικό, όπως έγινε στα παιχνίδια με Πάφο και ΑΕΚ, όμως την ίδια ώρα θα πρέπει να υπάρχει κι αποτελεσματικότητα στο επιθετικό τρίτο κάτι που έλειψε από το τελευταίο ματς.

Ο κόουτς της ομάδας μας αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ωστόσο όποιοι κι αν επιλεχθούν να αγωνιστούν είτε από την αρχή, είτε ως αλλαγή, θα πρέπει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το τρίποντο.