Home TOP NEWS Διαιτητής με πολύ καλό βιογραφικό και με αρκετές Ευρωπαϊκές παραστάσεις

Διαιτητής με πολύ καλό βιογραφικό και με αρκετές Ευρωπαϊκές παραστάσεις

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής τους διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Απόλλωνα, ο οποίος θα γίνει αύριο (4/11) στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ομοσπονδία ο διαιτητής που θα σφυρίξει θα είναι ο 43χρόνος, Δανός διαιτητής, Kehlet Jakob, ενώ θα έχει για βοηθούς του, τους συμπατριώτες του, Dahl Jesper Strandberg Yde (Α’ βοηθός),  Yurdakul Deniz (Β’ βοηθός) και στο VAR θα είναι ο Hansen Jonas.

Να σημειώσουμε ότι, ο Kehlet Jakob την φετινή σεζόν σφύριξε σε 10 αγώνες. Σε ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League, σε έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα Δανίας και σε τρία για το κύπελλο Δανίας. Σε αυτά τα παιχνίδια έδειξε 29κίτρινες κάρτες, 2κόκκινες, ενώ δύο φορές έστησε ομάδες στην άσπρη βούλα.

Όσον αφορά τους αριθμούς του Σκανδιναβού ρεφερί, αυτοί γράφουν ότι, σφύριξε σε 458 συνολικά παιχνίδια. Σε αυτά έδειξε συνολικά 1394 κίτρινες, απέβαλε 24 ποδοσφαιριστές με δεύτερη κίτρινη κάρτα, 32 με απευθείας κόκκινη κάρτα και σε 118 περιπτώσεις έδειξε το σημείο πέναλτι.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι, ο Kehlet Jakob έχει σφυρίξει σε αρκετά Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι Champions League, σε 6 ματς για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε 23 ματς για το Europa League, 3 του Conference League, σε 12 για τα προκριματικά του Europa League, σε 8 για τα προκριματικά του Champions League και 4 για τα προκριματικά του Conference League.

Στην Κύπρο είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει αγώνα, ωστόσο σφύριξε στην Super League Ελλάδας στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ το 2019 και στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το 2022 και στα πλέι – οφ της Super League στον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης το 2021.