Home TOP NEWS Αυτός ο Κουλιμπαλί ναι μπορεί να χαρακτηριστεί ηγέτης!

Αυτός ο Κουλιμπαλί ναι μπορεί να χαρακτηριστεί ηγέτης!

Τρία παιχνίδια ήταν αρκετά για τον Κουλιμπαλί να σβήσει από τις μνήμες των φίλων της ομάδας μας τις κακές εμφανίσεις που έκανε πριν από το παιχνίδι με την Πάφο FC στο οποίο επανήλθε ξανά στην ενδεκάδα και πλέον έχει καθιερωθεί σε αυτήν.


Ο Σενού Κουλιμπαλί λοιπόν, χθές απέναντι στον Απόλλωνα κατέγραψε το τρίτο του σερί 90λέπτο στα πόδια, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Παναγιώτου, με τον Αφρικανό να έχει ξανά μια εξαιρετική παρουσία.

Ο Γαλλοαφρικανός σέντερ μπακ της ομάδας μας όπως και στο παιχνίδι με την Πάφο FC, με την ΑΕΚ, έτσι και σε αυτό με αντίπαλο τον Απόλλωνα συνέχισε τις ψηλές πτήσεις και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα να κρατήσει το μηδέν.

Έβγαλε πολλές άμυνες τόσο από το έδαφος, όσο κι από τον αέρα, έκλεινε σωστά τους χώρους προς την εστία του Φαμπιάνο και γενικά αυτός ο Κουλιμπαλί με τέτοια εικόνα μας έδειξε ότι, μπορεί να χαρακτηριστεί ηγέτης.

Στόχος λοιπόν, για τον Κουλιμπαλί είναι να έχει συνέπεια στις καλά του παιχνίδια και να συνεχίσει μαζί με τον Παναγιώτου ή και τους άλλους αμυντικούς δίπλα του να κάνει τέτοιες καλά παιχνίδια.