Home TOP NEWS Σιπριάνο – Μάθιους: Ακραίοι αμυντικοί για φίλημα!

Σιπριάνο – Μάθιους: Ακραίοι αμυντικοί για φίλημα!

Τόσο ο Μαρκίνιος Σιπριάνο, όσο και Άνταμ Μάθιους κατέγραψαν άλλη μια θετική παρουσία με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑ, κάνοντας ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα.


Ο Ουαλός ακραίος αμυντικός που πλέον είναι βασικός κι αναντικατάστατος έδειξε για ακόμη φορά την αξία του, την σταθερότητα στην απόδοση του, ενώ κόντρα στον Απόλλωνα κατέγραψε και την πρώτη του ασίστ, στην φάση του γκολ του Λοίζου που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

Όσον αφορά τον Σιπριάνο, ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ επιλέχθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή να ξεκινήσει ξανά στην ενδεκάδα αντί του Λέτσιακς και μπορούμε να πούμε ότι, έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Κύπριο τεχνικό.

Ο Σιπριάνο περιόρισε τις επιθετικές προσπάθειες των αντίπαλων ποδοσφαιριστών σε μεγάλο βαθμό, κέρδισε πάρα πολλές “μάχες” από την αριστερή πτέρυγα της άμυνας και για ακόμη μια φορά ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, κάτι που έδωσε και περισσότερη ελευθερία κινήσεων στον Σεμέδο.

Σίγουρα ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του περιμένουν ανάλογη συνέχεια κι από τους δύο ποδοσφαιριστές και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής φυσικά γενομένης από αυτό κόντρα στην Ανόρθωση την ερχόμενη Παρασκευή στο οποίο η ομάδα μας θα στοχεύσει εκ νέου τη νίκη με μηδέν παθητικό.