Home TOP NEWS Ο “πονοκέφαλος” για τον αντί – Κούσουλο και… τα δεδομένα!

Ο “πονοκέφαλος” για τον αντί – Κούσουλο και… τα δεδομένα!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση, τον Ιωάννη Κούσουλο, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.


Είναι γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια είδαμε το δίδυμο Μπασιρού – Κούσουλου να δένει αρκετά καλά στην μεσαία γραμμή και σίγουρα η απουσία του αρχηγού σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως είναι αυτό με την Ανόρθωση θα είναι αρκετά μεγάλη.

Φυσικά ο Κύπριος κόουτς έχει κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην εν λόγω θέση και καλείται μέσα από τις επόμενες προπονήσεις να “ζυγίσει” τα δεδομένα και να πάρει την απόφσαη για το ποιος θα είναι ο αντί – Κούσουλος.

Σίγουρα ποιο δύσκολο είναι να δούμε τον Κασάμα  να αγωνίζεται δίπλα από τον Μπασιρού. Ο Αφρικανός ταλαιπωρήθηκε από βαριάς μορφής ιώση, επέστρεψε φυσικά στις προπονήσεις, όμως έχασε κάποια παιχνίδια το τελευταίο διάστημα.

Στις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή είναι και οι Φράνσον, Χαραλάμπους. Ο Σουηδός φυσικά την τελευταία φορά που πήρε φανέλα βασικού, έδειξε να χρειάζεται ακόμη κάποιο χρόνο για να φτάσει στα επιιθυμητά επίπεδα που θέλει ο κόουτς.

Συνεπώς ο κύριος υποψήφιος να πάρει θέσει δίπλα στον Μπασιρού είναι ο Χαραλάμπους, ο οποίος πλέον έχει την εμπειρία, άλλωστε ο Διεθνής μεσοαμυντικός αγωνίστηκε κόντρα σε πιο μεγάλες ομάδες και τα κατάφερε να αντεπεξέλθει.