Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Διπλό” και συνέχεια στο αήττητο!

“Διπλό” και συνέχεια στο αήττητο!

Σε παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Μελκονιάν, η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάφερε έστω και δύσκολα να επικρατήσει του Αραράτ με 2-3 και συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα φούτσαλ.


Το σύνολο του Παναγιώτη Παρασκευά ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε την ισοφαρίση από την ομάδα του Αραράτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκαναν την ολική ανατροπή και πήραν το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη μετά το 2-1 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έφερε “τούμπα” το παιχνίδι με δύο γκολ τα οποία προήλθαν από τα πόδια του Κουλλουπά και Τάχα Ελ Κέμπε.

Παρά το γεγονός ότι, η ομάδα μας έπαιζε για αρκετή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο με 5φάουλ, άντεξε στην πίεση του αγώνα και στο τέλος οι φουτσαλίστες μας κατάφεραν να πανηγυρίσουν το “διπλό” διατηρώντας την ίδια ώρα το αήττητο.

Να υπενθυμίσουμε ότι, μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα μετράει τρεις νίκες με ΑΕΚ, Αποέλ και Αραράτ και μια ισοπαλία με την ΑΕΛ.