Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδυναμίες έχουν όλοι

Αδυναμίες έχουν όλοι

1040680_474257272651319_41324910_o


Το που πονάει η ομάδα είναι ένα θέμα που συζητιέται αρκετά και είναι απόλυτα φυσιολογικό από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που πρέπει. Κάποιοι αποδίδουν το πρόβλημα σε συγκεκριμένες θέσεις, άλλοι στον προπονητή, άλλοι στην γενική κατάσταση στο σωματείο.

Αυτό που ξέρουμε βέβαια, είναι πως καθαρά αγωνιστικά ομιλούντες, αδυναμίες έχουν όλες οι ομάδες! Μπορούμε μάλιστα να φέρουμε και διάφορα παραδείγματα από τους αντιπάλους μας, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του κομματιού. Αδυναμίες είχε και η περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως κατάφερε στηριζόμενη σε πολλούς από τους φετινούς ποδοσφαιριστές, να αποδώσει υπέροχο ποδόσφαιρο.

Που θέλουμε να καταλήξουμε: δεν είναι θέμα του Α ή του Β παίκτη το γεγονός πως δεν παίζουμε καλά. Είναι θέμα έλλειψης συγκέντρωσης στο στόχο και την τακτική και διάθεσης στο γήπεδο. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να ανεβεί, καλά κάνει να το πράξει σαν σύνολο, σαν ομάδα γιατί αν περιμένουμε το ανέβασμα ενός ή δυο παικτών αυτό θα είναι προσωρινό και ανεπαρκής. Αδυναμίες έχουν όλες οι ομάδες, το θέμα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι σε θέση να τις εκμταλλευτεί και να καλύψει τις δικές της.