Home TOP NEWS Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες, οι απαιτήσεις απόψε και ο Σίμιτς

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες, οι απαιτήσεις απόψε και ο Σίμιτς


Θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα επιλεγεί τελικά για να αναπληρώσει την απουσία του Γιάννη Κούσουλου. Στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν τελευταία ο Γιάννος, η προσφορά του και η συμβολή του στα θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, αλλά και στο γεγονός ότι αμυντικά η ομάδα άλλαξε πρόσωπο, ήταν πολύ σημαντική. Αυτός που θα επιλεγεί θα πρέπει να τρέξει ασταμάτητα, να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, να κερδίσει μονομαχίες στο κέντρο αλλά και να δώσει σιγουριά όταν κληθεί να πάρει μπάλα και να μεταφέρει το παιχνίδι μπροστά. Χάμπος ή Φράνσον θα είναι ο αντικαταστάτης του και θα πρέπει να έχει πολύ καλή συνεννόηση δίπλα στον Μπασιρού.

Πάρα πολύ σημαντική είναι και απώλεια της τελευταίας στιγμής, αυτή του Μπέζους. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ήταν ο ενορχηστρωτής των πλείστων επιθετικών προσπαθειών της ομάδας και μπορεί μέχρι στιγμής να έχει καταγράψει μόλις δύο ασίστ στο πρωτάθλημα και ένα γκολ, όμως το παιχνίδι περνάει κυρίως από τα πόδια του στο κομμάτι της δημιουργίας. Παράλληλα έδεινε πολλές βοήθειες και ανασταλτικά. Μπορεί ο Καρίμ να αναλάβει αυτό το ρόλο ή θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό, με τον Σωφρόνη να επιλέγει και Χάμπο και Φράνσον στο κέντρο, με δεδομένο ότι σήμερα υπάρχει και η επιλογή του Κασάμα. Στην πρόβλεψη μας πάντως δώσαμε τον Καρίμ και τον Χάμπο ως αντικαταστάτες των δύο.

Πάντως με την απουσία Ουκρανού απέκτησε πολύ μεγαλύτερη σημασία και αυτή του Σίμιτς, διότι θα μπορούσε να αποτελέσει μία σοβαρή επιλογή για τη θέση πίσω από τον επιθετικό.