Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ανάλυση από Κυπριανίδη για το Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανάλυση από Κυπριανίδη για το Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ


Στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου μίλησε ο πρώην διεθνής διαιτητής και αναλυτής επίμαχων φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης, ο οποίος σχολίασε τις δύο αμφισβητούμενες φάσεις των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής.


15’ Πέσιμο του Σεμέδο, δεν υπήρχε πέναλτι γιατί ο ίδιος πήγε πάνω σε αμυντικό.

22’ Πέσιμο του Γκασαμά, ο Φαμπιάνο πήρε την μπάλα πρώτα. Δεν υπήρχε πέναλτι.

23’ Πέσιμο του Κακουλλή. Ο Γκαρσία είχε το χέρι στην πλάτη του, όμως όχι που να του εξασκήσει τόση πίεση που να φέρει τη πτώση.

47’ Ακυρώνεται γκολ του Τσίκο για χέρι. Εδώ καταλογίζω και μεγάλη ευθύνη στον διαιτητή γιατί είχε καθαρό πεδίο και δεν αντιλήφθηκε τη φάση και χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR.

50’ Κράτημα του Ουαγκέ στον Σεμέδο. Έδωσε το φάουλ, όμως έπρεπε να δώσει και κίτρινη κάρτα.

51’ Εκτέλεση φάουλ στην περιοχή της Ανόρθωση, ο Τεχέρα είχε αγκαλιάσει τον Σεμέδο που έπεσε. Μας έδειξαν ακόμη ένα μακρινό πλάνο. Φαίνεται το κράτημα, όμως είναι δύσκολο να πούμε ότι αυτός ήταν ο λόγος της πτώσης. Φαίνεται πως δεν ελέγχθηκε η φάση από το VAR, δεν μας έδειξαν κάτι. Αν έγινε έλεγχος, έπρεπε να μας το γράψουν.

60’ Χέρι πέναλτι ζήτησε η Ανόρθωση, ήταν στο στήθος του Παναγιώτου.

77’ Πέσιμο του Καστέλ μετά από μαρκάρισμα του Παναγιώτου. Και εδώ ήταν μακρινό το πλάνο. Εδώ μας έγραψαν ότι έγινε έλεγχος από το VAR.