Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυο οι πιθανοί δρόμοι

Δυο οι πιθανοί δρόμοι

img_5865


Τα έχουμε ξαναζήσει τα σενάρια δεν μας είναι άγνωστα. Οι δυο πιθανότεροι δρόμοι για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, προκύπτουν εκ του αποτελέσματος και ιστορικά δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε εδώ. Για αυτό ας χρησιμοποιήσουμε τα όσα μας δίδαξαν οι εμπειρίες με πιο πρόσφατη την περσινή και ας προσεγγίσουμε τον αγώνα της Κυριακής με την ανάλογη σοβαρότητα.

Σενάριο πρώτο: η ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβάζει απόδοση, αφήνει πίσω της όσα είδαμε μέχρι στιγμής και παίρνει το τρίποντο. Στην χειρότερη των περιπτώσεων αυτό το σενάριο, περιλαμβάνει μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση, αλλά τους 3 βαθμούς. Η ψυχολογία ανεβαίνει, η ομάδα εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα και διεκδικεί με αξιώσεις. Ίσως στο τέλος να μην είναι πρωταθλήτρια, αλλά τουλάχιστον είναι εκεί.

Σενάριο δεύτερο: η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίζει καλά και δεν κερδίζει. Στον τίτλο πιστεύουν πλέον οι ρομαντικοί και αυτοί δεν είναι πολλοί αφού η εικόνα της ομάδας απογοητεύει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα, όμως μια απώλεια απογοητεύει εκ νέου. Οι στόχοι επαναπροσδιορίζονται. Και μικραίνουν προφανώς.

Το ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε εξαρτάται από εμάς, όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτοι από όλους οι παίκτες πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να επιζητήσουν με λύσσα τη νίκη. Ο κόσμος στη κερκίδα θα τους σπρώξει, πρέπει όμως να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Εκτός  κι αν τους ενδιαφέρει να περάσουμε άλλη μια “αδιάφορη” χρονιά…