Home TOP NEWS «Σίγησε» ο Ανδρόνικος, έμεινε στο 1 ο Καρίμ, περιμένουμε τον Γεννάρη για...

«Σίγησε» ο Ανδρόνικος, έμεινε στο 1 ο Καρίμ, περιμένουμε τον Γεννάρη για επιθετικές βοήθειες


Το τελευταίο γκολ που σημείωσε ο Ανδρόνικος Κακουλλής ήταν αυτό στην ισοπαλία με την ΑΕΖ στο ΓΣΠ στις 7 Οκτωβρίου. Είχαν προηγηθεί άλλα πέντε στο πρωτάθλημα στους πρώτους μας τρεις φετινούς αγώνες με Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα και Αποέλ. Εδώ και ένα μήνα και κάτι μένει άσφαιρος.

Όσο για τον Καρίμ, το μοναδικό γκολ που σημείωσε ήταν αυτό με τη Δόξα με πέναλτι. Σημαντικό γκολ μεν, πολύ λίγο ωστόσο στη φετινή μας προσπάθεια μέχρι στιγμής για έναν παίκτη της δικής του ποιότητας.

Η αλήθεια πάντως είναι πως επιθετικά η ΟΜΟΝΟΙΑ τα πήγαινε καλά μέχρι τώρα με τα 21 τέρματα που σημείωσε. Ενδεχομένως όμως να έπρεπε να πάρει περισσότερα κυρίως από τον Καρίμ, ίσως και από τον Ανδρόνικο ο οποίος παραμένει για 4 παιχνίδια χωρίς γκολ, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι τα δύο εξ αυτών τα κερδίσαμε.

Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι επιθετικά θα ενισχηθούμε τον Ιανουάριο. Με την έλευση του ή των νεοφερμένων είναι σίγουρο ότι θα βοηθηθούν πολύ και οι υφιστάμενοι. Θα αυξηθεί ο συναγωνισμός εντός της ομάδας και βεβαίως το σημαντικότερο είναι πως θα αυξηθούν και οι επιλογές για τον προπονητή.