Home TOP NEWS Να αποβάλει επιτέλους αυτό το άγχος

Να αποβάλει επιτέλους αυτό το άγχος

Δεν βρίσκει σταθερότητα στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία καλείται σε αυτή την διακοπή να δουλέψει στο κομμάτι αυτό.


Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα πανηγύρισε πέντε νίκες, πέντε φορές εξήλθε ισόπαλη, ενώ στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ανόρθωση, δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 11 σερί αγώνες.

Σε αυτό φυσικά κρατάμε το ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να πανηγυρίσει στο φετινό πρωτάθλημα δεύτερη συνεχόμενη νίκη και θα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να το κάνει αρχής γενομένης από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αν εξαιρέσουμε τις δύο συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη κόντρα στην Καμπάλα για να βρούμε την προηγούμενη φορά που η ομάδα μας κατάφερε στις εγχώριες διοργάνωσεις να πανηγυρίσει δύο νίκες ήταν τον Μάρτη του 2023. Η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε τον Αποέλ στο κύπελλο την 1η Μαρτίου και στις 5 Μαρτίου ακολούθησε η νίκη επί της Καρμιώτισσας.

Εκ τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ στις εγχώριες διοργάνωσεις δεν μπόρεσε να “ζευγαρώσει” τις νίκες της και θα πρέπει επιτέλους η τεχνική ηγεσία να βρει τον τρόπο να το αλλάξει.