Home TOP NEWS Δυο γεμάτες βδομάδες να δοκιμάσει και να δουλέψει κάτι άλλο…

Δυο γεμάτες βδομάδες να δοκιμάσει και να δουλέψει κάτι άλλο…

Δύο γεμάτες βδομάδες θα έχει μπροστά του ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του για να δουλέψουν για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, το οποίο θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.


Ως γνωστόν, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας θα επιστρέψει ο Κούσουλος που έκτισε την ποινή του στο ματς με την Ανόρθωση, ενώ εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι θα παραμείνει ο Ρομάν Μπεζούς, αυτή την φορά όμως λόγω τιμωρίας αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Πάντως από την στιγμή που η αντικατάσταση του Ουκρανού μεσοεπιθετικού με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ σε δύο περιπτώσεις και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με ΑΕΖ και Ανόρθωση, δεν βγήκε στον Σωφρόνη Αυγουστή, θα πρέπει ο Κύπριος κόουτς να δοκιμάσει κάτι άλλο και να βρει άλλες λύσεις για να καλύψει το σημαντικό αυτό κενό.

Μέσα στο διάστημα αυτής της διακοπής, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να δοκιμάσει πράγματα στις προπονήσεις κι αν διευθετηθεί και κάποιο φιλικό να δοκιμάσει πράγματα και σε αυτό, έτσι ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για να καλύψει το κενό του Ρομάν Μπεζούς.